Notícies setembre 2017


IMPORTANT REUNIÓ INFORMATIVA CREMATORI

Com ja deveu saber, en breu està previst la construcció d’un crematori a Pont Nou. Quan vàrem ser coneixedors de la noticia, des de l’Associació vàrem demanar a l’Ajuntament que ens informés dels detalls del projecte.

Així doncs el Tinent d’Alcalde, regidor d’Urbanisme i Llicències, Marc Aloy Guàrdia, ens ha convocat a una sessió informativa per exposar el Projecte de la instal•lació d’un tanatori amb crematori previst al Polígon Industrial del Pont Nou, a fi i efecte de resoldre els dubtes que puguin sorgir el:
Dia: Dimarts 3 d’octubre
Hora: 19 h
Lloc: Aula de Formació del Congost (Estadi d’Atletisme)
Us esperem a tots.

 

SIGNATURA CONVENI PROMOCIÓ ECONÒMICA 2017

El proper 6 d’octubre signarem i formalitzarem el conveni de promoció econòmica amb l’Ajuntament de Manresa pel 2017. Enguany la quantitat que ens han atorgat és de 3.000€.

Aquesta quantitat anirà destinada a cobrir una part del cost de les següents accions:

La promoció de l’Associació i accions de gestió interna.
L’estudi per a la millora de la senyalització del Polígon Industrial Pont Nou.
REUNIÓ COMISSIÓ DE SEGUIMENT OFICINA SIMBIOSI

El darrer divendres 15 de setembre es va reunir la comissió de seguiment del projecte Manresa en Simbiosi, es va fer un seguiment de les sinergies, oportunitats, convenis de col•laboració i el més important: la continuïtat del projecte.

En aquesta comissió vam comptar amb la presència de membres de la Junta Directiva de l’Associació, l’Àgència de Residus de Catalunya, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal del Bages, Consorci del Bages per la Gestió de Residus i l’Ajuntament de Manresa.

 

PROPERES JORNADES EMPRESARIALS

4ª REUNIÓ D’ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DE POLÍGONS DEL BAGES
Dijous 23 de novembre, es celebrarà la 4ª reunió d’Associacions Empresarials de Polígons del Bages. Enguany, la reunió tractarà sobre el Impuls de l’Economia Circular al Bages. L’oficina de Sinergies Bufalvent convidarà a les empreses a conèixer les possibilitats d’aquest projecte i a debatre com l’economia circular i la simbiosi industrial poden ser eines estratègiques per la competitivitat de les empreses i la sostenibilitat del territori.

1ª REUNIÓ DE PRESIDENTS D’ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DEL BAGES
L’Associació d’Empresaris de Bufalvent, conjuntament amb el Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa i PIMEC Catalunya Central coorganitzen divendres 20 d’octubre el primer esmorzar de presidents d’Associacions empresarials del Bages, amb l’objectiu de posar en comú inquietuds i reptes dels diferents polígons d’activitat econòmica de la comarca.

 

PASSATGE SENSE NOM

Des de l’Ajuntament de Manresa s’ha creat una comissió per decidir el nom del nou passatge, ens han indicat que portarà el nom d’una dona. En el moment que tinguem més informació, us ho comunicarem.

 

REPARACIÓ FERM AVINGUDA PIRELLI

L’Ajuntament de Manresa ha efectuat reparacions al ferm de l’avinguda Pirelli. Tenim reunió amb el regidor d’Urbanisme Marc Aloy per possibilitat d’actuar per trams, ja que de de l’Ajuntament ens han confirmat que l’avinguda Pirelli forma part de l’auditoria urbanística on es detallen les necessitats de reparació i millora. En una propera reunió amb el Regidor Marc Aloy intentarem esbrinar els terminis d’actuació.

 

ESTUDI PER LA MILLORA DE LA SENYALITZACIÓ DEL POLÍGON
El dilluns dia 2 tenim una reunió amb la Cap de Secció de Via Pública de l’Aj. de Manresa, la Sra. Queralt Torres per tractar aquest assumpte.
Ens van fer una proposta i l’Associació vol presentar la seva contraproposta i esmenes. Encara queden alguns aspectes per definir, us mantindrem informats.

 

JA TENIM LA LOTERIA DE NADAL D’ENGUANY!

A partir d’avui ja podeu demanar les vostres participacions, o venir-les a buscar al local de l’Associació.

El preu de les butlletes és de 5€.
S’hi juguen 4€ + 1€ (col•laboració).

En els propers dies us farem un recordatori per tal de que sol•liciteu les vostres butlletes.