SEBASTIÀ CATLLÀ REP EL PREMI SÈQUIA 2019


El Sr. Sebastià Catllà va rebre el darrer dimarts, el premi individual de la tercera edició dels Premis Sèquia, un guardó que lliuren la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i la Fundació Universitària del Bages-UManresa amb l’objectiu de fer un reconeixement públic a persones i institucions que treballen amb actitud positiva i constructiva en benefici del progrés de la societat manresana i que són continuadors de l’esperit dels impulsors de la Sèquia.

 

El jurat va considerar que Catllà connecta amb l’esperit dels manresans del segle XIV per la seva actitud emprenedora, tant en l’àmbit social com econòmic, i en la predisposició a liderar amb fermesa projectes innovadors en benefici de la ciutat. El seu compromís amb el territori i el seu desenvolupament, amb una visió àmplia que abasta la promoció econòmica, el benestar i la qualitat de vida de les persones ha estat un altre dels atributs que el jurat ha considerat per atorgar-li el reconeixement. També va valorar el treball generós en favor del bé comú, tant des de la seva empresa com des del teixit social i econòmic.

 

Sebastià Catllà, president de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Pont Nou, és també el fundador del Celler Collbaix, president del grup Oliva Torras i president de la Fundació Ampans.

 

Al llarg de la seva vida professional, Catllà ha ocupat també altres càrrecs, com la vicepresidència de la Cambra de Comerç de Manresa i la presidència de la Patronal Metal·lúrgica del Bages. També va ser un dels impulsors del Centre de Formació Pràctica de la Fundació Lacetània, un ens formatiu pioner a Catalunya.

 

Felicitats Sebastià!