INICI OBRES URBANITZACIÓ PONT NOU II 18/03/2019


Com ja sabeu dimecres 13 de març vàrem mantenir una reunió amb els serveis tècnics i polítics de l’Ajuntament de Manresa per tractar les obres d’urbanització d’una part del Pont Nou II.

 

L’actuació afecta a l’arranjament i construcció de la vorera al Carrer de la Lemmerz i una important intervenció al Camí Vell de Rajadell.

 

Les obres s’inicien avui dilluns 18 de març i està previst una afectació en l’accés de vehicles de gran tonatge pel camí vell de Rajadell de 3 mesos. La inversió és de 500.000€.

 

CALENDARI D’AFECTACIÓ

SETMANA 18 AL 24 DE MARÇ

AFECTACIÓ A LA CIRCULACIÓ C/ DE LA LEMMERZ

 

A PARTIR DEL 24 DE MARÇ

TALL TOTAL PELS CAMIONS AL CAMÍ VELL DE RAJADELL

 

Els camions que arribin al polígon per l’entrada de l’eix 131 els indicarà la prohibició i l’alternativa de canvi de sentit per accedir per la sortida 123.

 

Els turismes podran accedir a Pont Nou,  per un camí de terra que s’adequarà provisionalment i que portarà fins l’aparcament de la zona esportiva del congost.

 

Cal destacar que en la reunió, el President de l’Associació Sr. Sebastià Catllà va plantejar la possibilitat d’adequar l’accés inicialment previst per vehicles petits, també per camions.  La nostra Associació va fer consultes a tècnics privats, valorant aqueta opció tècnicament i econòmicament viable.

 

Lamentablement els tècnic municipals no comparteixen el mateix criteri. Per tant l’accés a partir de la setmana entrant dia 24 de Març dels camions es durà a terme per la sortida 123 del eix.

 

Des dels serveis tècnics també ens notifiquen que han enviat una sol·licitud a google maps perquè incorporin el tall als seus mapes.

 

En els propers dies us farem arribar un document informatiu en varis idiomes i prou visual perquè ho pugueu fer arribar a qui considereu.