NOTÍCIES PONT NOU JUNY 2019


ASSEMBLEA ANUAL ORDINÀRIA

En breu us enviarem la convocatòria de l’Assemblea Anual ordinària, que celebrarem el proper dilluns 8 de juliol a les 15:30h al local de l’Associació.

 

L’Assemblea és un cop a l’any i convé participar-hi per donar sentit al treball de l’entitat i als projectes futurs.

US HI ESPEREM!

 

REPARACIÓ DE FORATS A L’AVINGUDA PIRELLI

En les darreres setmanes, l’associació va registrar una instancia a l’Ajuntament de Manresa exposant que el paviment de l’Avinguda Pirelli está molt deteriorat i presenta forats de bastanta profunditat en tot el recorregut degut a la falta de manteniment.

En el dia d’ahir, operaris de l’Ajuntament reparaven provisionalment diversos forats de l’avinguda, a l’espera d’una actuación global de reparación del ferm a tota l’avinguda. Una vegada finalitzin els treballs, l’associació farà una revisió i en cas de ser necessari es tornaran a sol·licitar les accions de reparación del ferm en els punts concrets.

 

 

PLACA CARRER D’IRENE POLO ROIG

Finalment, i després de sol·licitar-ho en diverses ocasions, el dijous 6 de juny va quedar col·locada la placa del nou carrer d’Irene Polo Roig.

OBRES CREMATORI

Els treballs haurien d’estar enllestits a final d’aquest mes però, segons hem pogut saber encara hi ha almenys un mes més de feina. El retard en la finalització de l’obra és degut a que les companyies de serveis “Endesa, Telefònica i Gas Natural” han hagut de realizar el trasllat de diferents serveis entre els quals pals elèctrics i telefònics que no formaven part de les previsions inicials de les obres.

 

JORNADA DE PORTES OBERTES MAXION WHEELS

L’empresa Maxion Wheels ens informa que el proper dia 6 de juliol organitza una jornada de portes a les seves instal·lacions.

Cal inscripció previa, si la vostra empresa está interessada poseu-vos en contacte amb Maxion Wheels adreçant-vos al departament de RRHH.