Informació tall d’electricitat – Reunió jardineria amb l’Ajuntament


INFORMACIÓ TALL D’ELECTRICITAT

Com ja sabreu, en el dia d’avui hem rebut l’avís que demà 30/07 de 09:00 a 14:00h Endesa Distribución pretenia fer una interrupció de subministrament per treballs de manteniment als carrers Monistrolet, Vilatorrada, Suanya i carretera Sant Joan de Vilatorrada.

 

L’Associació, ha contactat amb l’Ajuntament de Manresa i ha exposat la problemàtica que suposava a les empreses el tall de subministrament elèctric, i finalment després de l’interlocució la companyia elèctrica ens ha comunicat que:

 

Els treballs es realitzaran divendres 2 d’agost en la mateixa franja horària.

 

Des de l’Associació s’ha proposat que els treballs es portéssin a terme el cap de setmana però des de la companyia elèctrica comuniquen que no és possible, i que en el cas de no portar-se a terme divendres es posposarien fins a setembre cosa que faria alentir la posada en marxa del crematori.

 

Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

 

REUNIÓ JARDINERIA AJUNTAMENT DE MANRESA

 Aquest migdia ens hem reunit, amb el Regidor Pol Huguet i la tècnica de Parc i Jardins de l’Ajuntament de Manresa. El motiu de la reunió era principalment parlar del nou contracte de jardineria que tindrà la ciutat a partir del gener del 2020.

 

Hem concretat que en el mes de setembre farem una visita al polígon i determinarem les accions que cal que s’incloguin en aquest nou contracte.