L’Associació Informa – Abril 2021


Inici dels treballs de senyalització per a vianants al Camí Vell de Rajadell

 

Us informem que la propera setmana, està previst que s’iniciïn els treballs al Camí Vell de Rajadell.

 

Assemblea Anual Ordinària durant el mes de juny

 

Us informem que l’Assemblea anual de socis es durà a terme en format online, donades les circumstàncies. Tenim previst celebrar-la al mes de juny. associats/des i convidats/des rebran una convocatòria per participar ONLINE.

 

Tothom tindrà torn de paraula i els que tenen dret podran votar amb tota seguretat.

 

Sol·licitem la intervenció urgent al passatge vora el riu Cardener

 

Degut al deteriorament del passatge situat al capdavall del carrer Irene Polo hem demanat a l’Ajuntament una immediata intervenció.

 

A més, alguns dels membres de la Junta Directiva, ens han informat del perill d’esllavissament de part del passatge degut a la seva proximitat amb el riu i l’erosió que aquest li ocasiona. Fet que també hem transmès a l’Ajuntament i del qual estem a l’espera de rebre resposta.

 

Consultem a l’Ajuntament sobre les contribucions econòmiques propietaris urbanització Avda. Pirelli

 

L’Associació ha fet la consulta a l’Ajuntament sobre la contribució econòmica que hauran d’assumir els propietaris de l’Avda. Pirelli quan s’acabi i executi el projecte d’urbanització.

 

Projecte Pont Nou II

 

Aquest 2021, els servies tècnics de l’Ajuntament de Manresa tindran actualitzat el projecte d’urbanització de Pont Nou II. L’Associació ha demanat  informació en els termes urbanístics i econòmics en que s’està actualitzant.